مجید گودرزی:

دوره انتظار برای خانه‌دار شدن به بالای صد سال رسید/ مشتری این بازار فقط حضرت نوح است !

 1404022314433558132835934

اقتصادنیوز: یک کارشناس مسکن نوشت: اخیرا نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در اظهاراتی عجیب گفته بود :«قیمت مسکن حباب ندارد و اکنون بهترین زمان خرید است»! این در حالی است که دوره انتظار برای خانه دار شدن به بالای صد سال رسیده و مشتری این بازار فقط حضرت نوح است !

 

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، پنهان کاری و کتمان حقیقت باعث نجات بازار مسکن نخواهد شد . برعکس قیمتهای کاذب صنعت ساختمان ما را و حتی معیشت مشاوران املاک را با بحران مواجه کرده است .

 

مجید گودرزی، کارشناس مسکن نوشت، متاسفانه در یک رویه غلط، سالهاست مبلغ کمیسیون مشاوران املاک ارتباط مستقیم با قیمت ملک دارد. انهم بدون هیچ مشاوره تخصصی. به همین خاطربسیاری از مردم کمیسیون مشاوران املاک را مصداق پول مفت و غیر منصفانه می دانند.

 

به همین خاطر این صنف تلاش زیادی کرده است و می کند که قیمت ملک بالاتر برود تا کمیسیون آنها هم افزایش پیدا کند.

 

اخیرا نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در اظهاراتی عجیب گفته بود :«قیمت مسکن حباب ندارد و اکنون بهترین زمان خرید است»!

 

این در حالی است که دوره انتظار برای خانه دار شدن به بالای صد سال رسیده و مشتری این بازار فقط حضرت نوح است !

 

در هفته گذشته هم رئیس اتحادیه مشاوران املاک کشور گفته است:«قیمت ملک ۵ تا ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است، اما خرید و فروش صورت نمی گیرد»!

 

این در حالی است که تا ۳۰ درصد زیر قیمت سال قبل هم در بازار مسکن مشتری وجود ندارد.

 

ضمنا هیچگاه قیمتهای پیشنهادی در سایت‌هایی مثل دیوار ملاک قیمت رسمی ملک نبوده است . بلکه قیمت‌هایی که در آن معامله صورت می پذیرد ملاک است، که متاسفانه هم دولت و هم مشاوران املاک از اعلام رسمی قیمت های منجر به معامله که بسیار کمتر از قیمتهای پیشنهادی است ، خودداری می کنند.

 

ضمن آنکه هیچ‌ سقف و هیچ منطقی در قیمتهای پیشنهادی نیست و یک آگهی دهنده قادر است از صبح تا عصر ده ها و صدها بار قیمت پیشنهادی خود را تا بی نهایت افزایش دهد .

 

پنهان کاری و کتمان حقیقت باعث نجات بازار مسکن نخواهد شد . برعکس قیمتهای کاذب صنعت ساختمان ما را و حتی معیشت مشاوران املاک را با بحران مواجه کرده است .

 

حسام عقبایی رییس سابق اتحادیه مشاوران املاک اخیرا گفته است :«مافیای مسکن تلاش می کند ریزش شدید قیمتها در رسانه ها بازنشر پیدا نکند ».(نقل به مضمون)

 

بهر حال قیمت مسکن تا زمانی که در دسترس خریداران قرار نگیرد ، معامله ایی انجام نخواهد شد و بحران مسکن حل نخواهد شد. چه مشاوران املاک بگویند یا نگویند.

 

بالا بودن و بالا ماندن قیمت مسکن به نفع هیچکدام از ذینفعان بازار مسکن نیست.

 

هیچ منطقی در قیمتهای کنونی نیست و کاملا خودسرانه تعیین می شوند. امیدواریم قیمت گذاری از دست ذینفعان خارج شود و به یک استاندارد مثل تاکسی های اینترنتی دست پیدا کنیم.

 

منبع : اقتصاد نیوز


!خوش آمدید به سایت ما"

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خدمات ما

و مشاوره در خصوص ملک های مورد نظرتان

با ما تماس بگیرید

 

 

  مهندس کسری علیزاده

 

  09124685136

 

 

  09364664203

 

 

 48000022_021

 

 

 yabandeh_realestate

 

 

 yabandeh_realestate

 

 

 yabandeh_realestate

 

 

kasra1384k@gmail.com

 

 

 تهران-منطقه 22- بلوار امیرکبیر-بعداز گل آرا-

روبروی بلوار کاشان جنب بانک آینده -پلاک 820-املاک آتیسان(یابنده)

 


 تقسیم بندی پروژه براساس

 

زمان تحویل برروی

 

گزینه های زیر (کلیک نماید)

 

 

| آماده تحویل |

 

1 تا 2 سال تحویل |

 

| 2 تا 3 سال تحویل |

 

| 3 تا 4 سال تحویل |

 

| مرحله پذیره نویسی |  


تقسیم بندی و تفکیک برج های منطقه 22 و حدود

کف قیمت واحدهای این منطقه و فاصله آنها تا

دریاچه بر روی ناحیه مورد نظر در گزینه های زیر

(کلیک نماید)

 

| کوهک |

 

| شهرک گلستان |

 

| پهنه های ارتش |

 

| مروارید شهر |

 

 

| دریاچه شهدای خلیج فارس |


 جهت مشاهده و رفتن به صفحه

 

فایلهای فروش و اجاره و پیش فروش

 

سپرده شده به گروه ملکی یابنده

 

بر روی این قسمت (کلیک نماید)

 


 




اشتراک این پست:

پست های مرتبط:
اخبار مسکن پشت پرده حذف یارانه افراد / نماینده مجلس رونمایی کرد!

احمد بیگدلی درباره تعیین دهک‌بندی افراد جهت دریافت یارانه گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم گفته‌اند هزینه مسکن افراد کنار گذاشته شود؛ سرانه ۱۰ میلیون تومان درآمد افراد مدنظر قرار گیرد. مثلا یک خانواده ۵ نفره باید ۵۰ میلیون...

اخبار مسکن تهران در تب گرانی؛ قیمت خانه‌های نقلی یک‌شبه تغییر کرد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک گفت: گزارش ها نشان می دهد قیمت مسکن در جنوب تهران متری ۵ تا ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.