واحدهای متقاضیان مسکن آماده تحویل شد

-ملی-گلستان11

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: با وجود مشکلات متعدد، تحویل ۵۰۴ واحدی مسکن حمایتی شهرستان شهریار تا پایان شهریور ماه سال‌ جاری به متقاضیان واگذار می ‌شود.

 

رضا خالقی مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اظهار کرد: اجرای پروژه ۵۰۴ واحدی مسکن حمایتی شهرستان شهریار توسط ۲ شرکت در سال ۱۴۰۰ آغاز و آبان ماه ۱۴۰۳ بخشی از واحدها به متقاضیانی که دفترچه اقساط دریافت کرده‌اند تحویل شد و در حال حاضر در صورت پرداخت سهم باقیمانده اعضا و همکاری دستگاه‌های خدمات رسان (آب و گاز و برق) مابقی واحدها تا پایان شهریور ماه سال جاری تحویل داده می‌شود.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با اشاره به اینکه شهریار از شهرستان‌های ۱۶ گانه استان تهران با ۸۰۰ هزار نفر جمعیت، هفت شهر، یک بخش و وسعتی معادل ۳۳۰ کیلومتر مربع است پروژه ۵۰۴ واحدی اقدام ملی با توجه به سهم آورده متقاضیان به موقع تحویل شده است.

 

وی افزود: در بحث پروژه‌های مسکن حمایتی، شهریار با ۵۰۴ واحد با ۲ پیمانکار در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصد در حال اجرا است. امیدواریم با همکاری متقاضیان و دستگاه‌های خدمات رسان مابقی واحدها به صورت کامل به متقاضیان واگذار شود.

 

خالقی در پایان گفت: در صورت اعطای تسهیلات به موقع از سوی بانک‌ها و همچنین تکمیل آورده متقاضیان جهت تکمیل پروژه‌های حمایتی مسکن به موقع تحویل متقاضیان می‌شود ولیکن متأسفانه همچنان بانک‌ها در اعطای تسهیلات پروژه‌ها آن‌طور که باید فعال نیستند، البته با رایزنی‌های صورت گرفته مقرر شده به تدریج این تسهیلات اعطا شود. قطعاً در صورت اعطای تسهیلات بانکی به پروژه‌ها، فعالیت اجرایی افزایش پیدا می‌کند و پروژه‌ها سریع‌تر به بهره برداری خواهند رسید.

 

منبع : گسترش نیوز


 

!خوش آمدید به سایت ما"

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره خدمات ما

و مشاوره در خصوص ملک های مورد نظرتان

با ما تماس بگیرید

 

  مهندس کسری علیزاده

 

  09124685136

 

 

  09364664203

 

 

 44710008_021

 

 

 yabandeh_realestate

 

 

 yabandeh_realestate

 

 

 yabandeh_realestate

 

 

kasra1384k@gmail.com

 

 

 تهران-منطقه 22- بلوار امیرکبیر-بعداز گل آرا-

روبروی باشگاه الزهرا-پلاک 762-املاک(یابنده)


 تقسیم بندی پروژه براساس

 

زمان تحویل برروی

 

گزینه های زیر (کلیک نماید)

 

 

| آماده تحویل |

 

1 تا 2 سال تحویل |

 

| 2 تا 3 سال تحویل |

 

| 3 تا 4 سال تحویل |

 

| مرحله پذیره نویسی |  


تقسیم بندی و تفکیک برج های منطقه 22 و حدود

کف قیمت واحدهای این منطقه و فاصله آنها تا

دریاچه بر روی ناحیه مورد نظر در گزینه های زیر

(کلیک نماید)

 

| کوهک |

 

| شهرک گلستان |

 

 

| پهنه های ارتش |

 

| مروارید شهر |

 

 

 

| دریاچه شهدای خلیج فارس |

 


 

 جهت مشاهده و رفتن به صفحه

 

فایلهای فروش و اجاره و پیش فروش

 

سپرده شده به گروه ملکی یابنده

 

بر روی این قسمت (کلیک نماید)


 




اشتراک این پست:

پست های مرتبط:
اخبار مسکن ازدواج جوانان و تحریم‌ها!

طرف جهیزیه اش آماده است و خانۀ بختش هم مهیا و مشکل مکان و مسکن برای مهرورزی هم ندارد؛ اما تاریخ ازدواجش را مشخص نمی کند. معتقد است که بعد از رفع تحریم ها اعلام خواهد کرد. ای بسا که...

اخبار مسکونی شوک بزرگ در بازار مسکن؛ اجاره‌بها با 3 بحران جدی مواجه شد!

اقتصادایرانی: زلزله خاموش در بازار مسکن؛ کاهش تقاضا و رکود عمیق به‌دنبال خروج اتباع خارجی و کاهش جمعیت مستأجران مهاجر، بازار مسکن ایران را با بحران تازه‌ای مواجه کرده است؛ بحرانی که باوجود وعده‌های ساماندهی، ابعاد آن روزبه‌روز گسترده‌تر می‌شود.